Zitten wij nog wel op dezelfde golflengte?

Overloop even deze test zodat er nadien geen discussies zijn:

 1. Die hoekige wagens van de jaren twintig bv. vind ik wel mooi maar ik ben van oordeel dat deze beter in een andere club thuishoren. Zo hebben wij een specifiek tijdsbeeld en iedereen kan alzo rijden aan dezelfde optimale snelheid.
  O.K. ?
 2. Die strakke wagens van de jaren zestig bv. zie ik maar liever niet naast mijn bolle auto staan bij een clubmeeting. Die schaden het specifiek tijdsbeeld en iedereen kan of wil die modernere "muscle cars" niet volgen.
  O.K. ?
 3. Alleen de Amerikaanse in originele staat verkerende auto's en vrachtwagens, van de model jaren 1940 tot 1959 mogen deelnemen aan bijeenkomsten, zo ook die van 1935 tot 1939 en ook het jaar 1960 en als blijkt dat uw 1934 of uw 1961 model amper te onderscheiden is van een respectievelijk 1935 of 1960 model is er ook geen bezwaar.
  O.K. ?
 4. Wagens moeten origineel gehouden worden, dus geen hot rods, geen streetrods, geen special paintings, geen customs, ook geen custom velgen, geen brede banden, geen afgezaagde daken of chopped, geen verlaagde ophangingen.
  O.K. ?

Was U telkens akkoord, vul dan het inschrijvingsformulier in.

© 2024 - 40's & 50's A.C.E. vzw, all rights reserved. Designed by DVdB, developped & hosted by movemedia.